ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt op de bank met grote liefdes

ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt op de bank met grote liefdes

ZIEN: <em>Hélène Hendriks</em> knuffelt op de bank met grote liefdes Hélène Hendriks deelt vrij weinig over haar privéleven. Dit weekend deelde de presentatrice wel iets. De blondine knuffelt met haar twee grote liefdes op de bank. Bekijk het beeld hieronder. RijkdomDat de succesvolle presentatrice dol is op haar trouwe viervoeters is meer dan duidelijk. Volgers van Hélène vinden het geweldig om op deze manier een kijkje in haar privéleven te krijgen. Ze krijgt dan ook een hoop lieve reacties van haar volgers. Zo schrijft iemand: "Dit is toch rijkdom! Er kan niks op tegen liefde van je beestjes. Als presentatrice ben je de beste van de hele tv wereld, zo puur en lief." Bekijk de Instagrampost van Hendriks hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1) Bekijk ook Hélène Hendriks kijkt terug op De Oranjewinter: "Niet uitgebreid gevierd" Bekijk deze video » Zien: Linda de Mol vertelt waarom ze op de cover poseert met haar ex Sander Vahle Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt op de bank met grote liefdes

Hélène Hendriks deelt vrij weinig over haar privéleven. Dit weekend deelde de presentatrice wel iets. De blondine knuffelt met haar twee grote liefdes op de bank. Bekijk het beeld hieronder.

Rijkdom
Dat de succesvolle presentatrice dol is op haar trouwe viervoeters is meer dan duidelijk. Volgers van Hélène vinden het geweldig om op deze manier een kijkje in haar privéleven te krijgen. Ze krijgt dan ook een hoop lieve reacties van haar volgers. Zo schrijft iemand: "Dit is toch rijkdom! Er kan niks op tegen liefde van je beestjes. Als presentatrice ben je de beste van de hele tv wereld, zo puur en lief."

Bekijk de Instagrampost van Hendriks hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV