Hélène Hendriks kijkt terug op De Oranjewinter: "Niet uitgebreid gevierd"

Hélène Hendriks kijkt terug op De Oranjewinter: "Niet uitgebreid gevierd"

<em>Hélène Hendriks</em> kijkt terug op <em>De Oranjewinter</em>: &quot;Niet uitgebreid gevierd&quot; Hélène Hendriks scoorde de afgelopen weken de pannen van het dak met De Oranjewinter. Er wordt zelfs gesproken over de nieuwe TV-koningin van Nederland. Het succes van Hélène Hendriks wordt besproken in de Shownieuws-video hierboven, ook kijkt ze zelf terug op de afgelopen twee weken. Vanaf morgen zien we weer de heren van Vandaag Inside bij SBS6. Vanaf maandag 15 januari kun je bij SBS6 weer kijken naar Vandaag Inside. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Hélène Hendriks: 'Dit ben ik vergeten te zeggen tijdens mijn Televizier-Ring-speech' (video) Bekijk deze video » René van der Gijp op vakantie: "Zoek je kwal Genee?" Bekijk deze video »
TV :
Sunday 14 January om 10:37

Hélène Hendriks scoorde de afgelopen weken de pannen van het dak met De Oranjewinter. Er wordt zelfs gesproken over de nieuwe TV-koningin van Nederland. Het succes van Hélène Hendriks wordt besproken in de Shownieuws-video hierboven, ook kijkt ze zelf terug op de afgelopen twee weken. Vanaf morgen zien we weer de heren van Vandaag Inside bij SBS6.

Vanaf maandag 15 januari kun je bij SBS6 weer kijken naar Vandaag Inside. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's