Een huis vol emigreert: familie Jelies vindt Spaans droomhuis, 'Ik ben verliefd!'

Een huis vol emigreert: familie Jelies vindt Spaans droomhuis, 'Ik ben verliefd!'

<em>Een huis vol emigreert</em>: familie Jelies vindt Spaans droomhuis, 'Ik ben verliefd!' In de realityserie Een huis vol emigreert wordt onder meer de familie Jelies gevolgd. Ze willen dolgraag naar het buitenland verhuizen en het lijkt erop dat hun droom een stap dichterbij komt. ‘Ik zie hier geld’Janneke en Johan zijn bij een bezichtiging in Spanje en de twee zijn laaiend enthousiast over de woning met zwembad. “Ik ben verliefd”, zegt Janneke. “Wat wij met ons gezin willen kunnen we hier echt creëren.” Johan ziet meer dan alleen een mooi huis. “Ik zie hier een business in, ik zie hier geld.” Of ze het huis daadwerkelijk weten te bemachtigen, zie je vrijdag in de nieuwe aflevering van Een huis vol emigreert. Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder. Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Bekijk de trailer van Een huis vol emigreert, vanaf 2 februari op NPO Start Bekijk deze video » 'De Kraantjes' uit Een huis vol emigreert missen in Nederland gebleven zoons enorm (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Een huis vol emigreert: familie Jelies heeft het zwaar na eten pittige peper Bekijk deze video »
Monday 12 February om 16:31

In de realityserie Een huis vol emigreert wordt onder meer de familie Jelies gevolgd. Ze willen dolgraag naar het buitenland verhuizen en het lijkt erop dat hun droom een stap dichterbij komt.

‘Ik zie hier geld’
Janneke en Johan zijn bij een bezichtiging in Spanje en de twee zijn laaiend enthousiast over de woning met zwembad. “Ik ben verliefd”, zegt Janneke. “Wat wij met ons gezin willen kunnen we hier echt creëren.” Johan ziet meer dan alleen een mooi huis. “Ik zie hier een business in, ik zie hier geld.” Of ze het huis daadwerkelijk weten te bemachtigen, zie je vrijdag in de nieuwe aflevering van Een huis vol emigreert.

Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder.

Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's