De Bondgenoten: Donna ruikt graag aan vieze voeten van Wesley, ‘zij is niet goed!’

De Bondgenoten: Donna ruikt graag aan vieze voeten van Wesley, ‘zij is niet goed!’

<em>De Bondgenoten</em>: Donna ruikt graag aan vieze voeten van Wesley, ‘zij is niet goed!’ In De Bondgenoten wordt er met grote ogen en gefronste wenkbrauwen gekeken naar een gesprek tussen Wesley en Donna. Wesley wil graag een voetmassage als hij uit de sauna komt, waarop Donna gelijk aan zijn voeten begint te ruiken. “Waarom doe je zo smerig?” Donna wil gewoon even aan zijn voeten ruiken, ook al heeft hij geen schone sokken aan en stinken ze. Andere ooggetuigen zijn in shock. “Dat vindt zij echt lekker”, is een reactie. “Zij is echt niet goed!”, reageert een ander. Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Daniëlle gaat los in De Bondgenoten: ‘Ik moet overgeven van jullie onmenselijke gedrag!’ Bekijk deze video » De Bondgenoten: derde winnaar van 100.000 euro gaat investeren en op vakantie Bekijk deze video » De Bondgenoten: Casper naar huis met 100.000 euro, dit zijn de nieuwe kandidaten Bekijk deze video »

In De Bondgenoten wordt er met grote ogen en gefronste wenkbrauwen gekeken naar een gesprek tussen Wesley en Donna. Wesley wil graag een voetmassage als hij uit de sauna komt, waarop Donna gelijk aan zijn voeten begint te ruiken. “Waarom doe je zo smerig?” Donna wil gewoon even aan zijn voeten ruiken, ook al heeft hij geen schone sokken aan en stinken ze. Andere ooggetuigen zijn in shock. “Dat vindt zij echt lekker”, is een reactie. “Zij is echt niet goed!”, reageert een ander.

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV