De Bondgenoten: derde winnaar van 100.000 euro gaat investeren en op vakantie

De Bondgenoten: derde winnaar van 100.000 euro gaat investeren en op vakantie

Woensdag 7 februari om 13:36

Lieuwkje Dijkstra van Shownieuws vroeg aan de derde winnaar van de 100.000 euro uit De Bondgenoten hoe hij zich voelt na afloop van een zinderende finale tegen Melanie. "Ik weet het niet zo goed", aldus de totaal onverwachte winnaar. De eigenzinnige en spraakmakende Casper gaat in ieder geval het geld in zijn bedrijf investeren maar eerst even/weer op vakantie.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

<em>De Bondgenoten</em>: derde winnaar van 100.000 euro gaat investeren en op vakantie Lieuwkje Dijkstra van Shownieuws vroeg aan de derde winnaar van de 100.000 euro uit De Bondgenoten hoe hij zich voelt na afloop van een zinderende finale tegen Melanie. "Ik weet het niet zo goed", aldus de totaal onverwachte winnaar. De eigenzinnige en spraakmakende Casper gaat in ieder geval het geld in zijn bedrijf investeren maar eerst even/weer op vakantie. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Ik Vertrek-stel Loïs en Jermaine over zogenaamd luxe leventje in Dubai (Shownieuws) Bekijk deze video » De Bondgenoten: Casper is woest, boos en kapt ermee Bekijk deze video » Daniëlle gaat los in De Bondgenoten: ‘Ik moet overgeven van jullie onmenselijke gedrag!’ Bekijk deze video »
Entertainment :

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's