Daniëlle gaat los in De Bondgenoten: ‘Ik moet overgeven van jullie onmenselijke gedrag!’

Daniëlle gaat los in De Bondgenoten: ‘Ik moet overgeven van jullie onmenselijke gedrag!’

Donderdag 1 februari om 14:28

In De Bondgenoten is Daniëlle duidelijk helemaal klaar met haar teamgenoten. Ze mag niks bepalen en het is de hele tijd drie tegen één, dus tijd om even goed te schreeuwen in de loods. Ze richt zich met name tot Donna. “Hoe kunnen jullie zo onmenselijk zijn, echt walgelijk. Ik moet gewoon overgeven van dit gedrag!”

Bekijk de beelden van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Daniëlle gaat los in <em>De Bondgenoten</em>: ‘Ik moet overgeven van jullie onmenselijke gedrag!’ In De Bondgenoten is Daniëlle duidelijk helemaal klaar met haar teamgenoten. Ze mag niks bepalen en het is de hele tijd drie tegen één, dus tijd om even goed te schreeuwen in de loods. Ze richt zich met name tot Donna. “Hoe kunnen jullie zo onmenselijk zijn, echt walgelijk. Ik moet gewoon overgeven van dit gedrag!” Bekijk de beelden van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten gemist? Olivier woedend op van tafel weggelopen Vincent Bekijk deze video » De Bondgenoten-Daniëlle kan niet tegen schijnheillig gedoe: "Niemand lacht elkaar uit" Bekijk deze video » De Bondgenoten: Casper is woest, boos en kapt ermee Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's