Omtzigt in Hart van Nederland over financiën: "De emmer die de druppel deed overlopen"

Omtzigt in Hart van Nederland over financiën: "De emmer die de druppel deed overlopen"

Omtzigt in <em>Hart van Nederland</em> over financiën: &quot;De emmer die de druppel deed overlopen&quot; In Hart van Nederland wordt Pieter Omtzigt, partijleider van NSC flink aan de tand gevoeld over de redenen om weg te lopen van de formatiegesprekken met BBB, VVD en PVV onder leiding van informateur Ronald Plasterk. De emmer die de druppel deed overlopenVolgens Omtzigt was de nieuwe financiële werkelijkheid 'de emmer die de druppel deed overlopen' want hij was niet van plan om weg te lopen. "De sfeer was ook niet altijd geweldig, daar hoef je alleen maar een beetje voor op X te kijken”, aldus de geplaagde NSC voorman die het spreekwoord niet helemaal paraat had... Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Informateur Plasterk levert eindverslag in: ‘Ook raakvlakken PVV, VVD, NSC en BBB’ Bekijk deze video » Brand 's-Heerenberg (Gelderland): persoon overleden (video) Bekijk deze video » HvNL: Caroline van der Plas houdt blouse gewoon binnenstebuiten, achterstevoren aan Bekijk deze video »
Politiek :
Dinsdag 13 februari om 16:15

In Hart van Nederland wordt Pieter Omtzigt, partijleider van NSC flink aan de tand gevoeld over de redenen om weg te lopen van de formatiegesprekken met BBB, VVD en PVV onder leiding van informateur Ronald Plasterk.

De emmer die de druppel deed overlopen
Volgens Omtzigt was de nieuwe financiële werkelijkheid 'de emmer die de druppel deed overlopen' want hij was niet van plan om weg te lopen. "De sfeer was ook niet altijd geweldig, daar hoef je alleen maar een beetje voor op X te kijken”, aldus de geplaagde NSC voorman die het spreekwoord niet helemaal paraat had...

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's