Arno Kantelberg over Coco Chanel: ‘Zij was gewoon een nazi’ (video)

Arno Kantelberg over Coco Chanel: ‘Zij was gewoon een nazi’ (video)

Woensdag 14 februari om 20:29

Arno Kantelberg over <em>Coco Chanel</em>: ‘Zij was gewoon een nazi’ (video) De streamingsdiensten slaan elkaar momenteel om de oren met allerlei groots opgezette biografische series rond historische figuren. Het roerige leven van Christian Dior mag daarbij niet ontbreken en nu is er dan eindelijk het langverwachte epos, rond deze iconische modeontwerper. Arno Kantelberg heeft er zin in, zo vertelde hij in RTL Boulevard, maar op dat andere mode-icoon, Coco Chanel, heeft Kantelberg wel wat aan te merken... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arno Kantelberg over Coco Chanel: ‘Zij was gewoon een nazi’ (video)

De streamingsdiensten slaan elkaar momenteel om de oren met allerlei groots opgezette biografische series rond historische figuren. Het roerige leven van Christian Dior mag daarbij niet ontbreken en nu is er dan eindelijk het langverwachte epos, rond deze iconische modeontwerper. Arno Kantelberg heeft er zin in, zo vertelde hij in RTL Boulevard, maar op dat andere mode-icoon, Coco Chanel, heeft Kantelberg wel wat aan te merken...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's