Wil Jeannot geen monogame relatie? 'Je eet ook niet elke dag dezelfde maaltijd' (Lang Leve de Liefde)

Wil Jeannot geen monogame relatie? 'Je eet ook niet elke dag dezelfde maaltijd' (Lang Leve de Liefde)

Vrijdag 16 februari om 10:37

Jeannot lijkt niet direct voorstander van een monogame relatie, zo vertelt hij zijn date Manon: 'Je eet ook niet elke dag dezelfde maaltijd. En ik ben nog zo jong. Als ik nog 70 jaar met iemand samen moet zijn, dat wordt toch saai.' Denkt Manon hier net zo over?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Wil Jeannot geen monogame relatie? 'Je eet ook niet elke dag dezelfde maaltijd' (<em>Lang Leve de Liefde</em>) Jeannot lijkt niet direct voorstander van een monogame relatie, zo vertelt hij zijn date Manon: 'Je eet ook niet elke dag dezelfde maaltijd. En ik ben nog zo jong. Als ik nog 70 jaar met iemand samen moet zijn, dat wordt toch saai.' Denkt Manon hier net zo over? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Deze brave opa is niet serieus te nemen, speelt geen rol meer in politiek Den Haag' Bekijk deze video » Tranen bij Humberto na aangrijpende verhaal van Jeroen, die zijn zoontje Kasper aan een hersentumor verloor Bekijk deze video » Martien en Maxime Meiland in hele kleine lift: 'Net Downton Abbey' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's