Johan Derksen: 'Deze brave opa is niet serieus te nemen, speelt geen rol meer in politiek Den Haag'

Johan Derksen: 'Deze brave opa is niet serieus te nemen, speelt geen rol meer in politiek Den Haag'

Vrijdag 16 februari om 08:01

De weinig sprankelende politiek verslaggever Kees Boonman (af en toe te zien bij Tijd voor MAX) heeft het niet zo op de, in zijn ogen soms platte, wijze waarop de heren van Vandaag Inside het wel en wee in Den Haag bespreken: 'Daar zie je een stijl van analyseren die niet op kennis is gebaseerd', liet hij weten op Radio 1.

'Ik ben van mijn à propos'
Die opmerking moet als een mokerslag aangekomen zijn bij de heren. Of toch niet? René van der Gijp weet niet eens wie Boonman is en Johan grapt dat hij van zijn à propos is. Hij kent hem overigens wel: 'Het is een brave opa maar ik neem hem niet serieus. Die speelt helemaal geen rol meer.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Deze brave opa is niet serieus te nemen, speelt geen rol meer in politiek <em>Den Haag</em>' De weinig sprankelende politiek verslaggever Kees Boonman (af en toe te zien bij Tijd voor MAX) heeft het niet zo op de, in zijn ogen soms platte, wijze waarop de heren van Vandaag Inside het wel en wee in Den Haag bespreken: 'Daar zie je een stijl van analyseren die niet op kennis is gebaseerd', liet hij weten op Radio 1. 'Ik ben van mijn à propos'Die opmerking moet als een mokerslag aangekomen zijn bij de heren. Of toch niet? René van der Gijp weet niet eens wie Boonman is en Johan grapt dat hij van zijn à propos is. Hij kent hem overigens wel: 'Het is een brave opa maar ik neem hem niet serieus. Die speelt helemaal geen rol meer.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's