The tribute: Battle of the bands gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The tribute: Battle of the bands gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The tribute: Battle of the bands gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdag is het zover, dan is het tijd voor de grote finale van The Tribute - Battle of the Bands. Dan zien we welke muzikale groep tot de allerbeste coverband van 2024 wordt gekroond. Alle fragmenten uit deze uitzending Finale The Tribute: Battle of The Bands: Bee Gees Forever laat jury dansen met Night Fever Bekijk deze video » Finale Battle of the Bands: Kan Totally Spice de Ziggo Dome halen? Bekijk hun leukste optredens hier! Bekijk deze video » Mike Ott van Bee Gees Forever na winst The Tribute: "Dit is onwijs bijzonder" Bekijk deze video » Favoriet verlaat de showElke week brengen diverse tribute bands een ode aan hun idool. In de halve finale vorige week werd beslist welke groepen dit jaar in de grote finale staan. Toen waren de kijkers erg geschokt door de exit van de populaire band Tribute to Toto, die met name in het begin van het avontuur veel indruk maakte en als favoriet werd gezien. Dit zijn de The Tribute - Battle of the Bands-finalisten van 2024 Totally Spice Bee Gees Forever Sinatra by Douglas & BOSCO Phil Bee Cocker Band Fortunate Sons - CCR Tribute The Brothers Of Blues Optreden Ziggo DomeEr staat in dit programma nogal wat op het spel, namelijk een optreden in de Ziggo Dome op 12 april 2024. Vier finalisten mogen daar optreden, de winnaar mag maar liefst een uur op het podium staan en de rest korter. Die droom ging al in vervulling voor Bouke Scholten, met The ElvisMatters Band won hij seizoen 2. De optredens worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike. Ook heeft de publieksjury een stem. De presentatie is (dit jaar voor het laatst) in handen van Gerard Ekdom.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 17 februari om 21:37

Zaterdag is het zover, dan is het tijd voor de grote finale van The Tribute - Battle of the Bands. Dan zien we welke muzikale groep tot de allerbeste coverband van 2024 wordt gekroond.

Favoriet verlaat de show
Elke week brengen diverse tribute bands een ode aan hun idool. In de halve finale vorige week werd beslist welke groepen dit jaar in de grote finale staan. Toen waren de kijkers erg geschokt door de exit van de populaire band Tribute to Toto, die met name in het begin van het avontuur veel indruk maakte en als favoriet werd gezien.

Dit zijn de The Tribute - Battle of the Bands-finalisten van 2024

  • Totally Spice
  • Bee Gees Forever
  • Sinatra by Douglas & BOSCO
  • Phil Bee Cocker Band
  • Fortunate Sons - CCR Tribute
  • The Brothers Of Blues

Optreden Ziggo Dome
Er staat in dit programma nogal wat op het spel, namelijk een optreden in de Ziggo Dome op 12 april 2024. Vier finalisten mogen daar optreden, de winnaar mag maar liefst een uur op het podium staan en de rest korter. Die droom ging al in vervulling voor Bouke Scholten, met The ElvisMatters Band won hij seizoen 2. De optredens worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike. Ook heeft de publieksjury een stem. De presentatie is (dit jaar voor het laatst) in handen van Gerard Ekdom.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Tribute - Battle of the Bands

Actuele video's

Meer actuele video's