Vervolg op docu Jorik: "Het is eigenlijk een open einde"

Vervolg op docu Jorik: "Het is eigenlijk een open einde"

Zondag 18 februari om 09:38

Sascha Visser heeft zich uitgelaten over een mogelijk vervolg op zijn documentaire Jorik over Lil' Kleine. De driedelige docu over Lil' Kleine verscheen eerder dit jaar op Prime Video. "Het is eigenlijk een open einde", zegt Sascha tegen Shownieuws.

Nieuwe draaidagen
Sascha laat weten graag een vervolg te willen maken op zijn documentaire Jorik over Lil' Kleine. De filmmaker heeft al een paar nieuwe draaidagen achter de rug, onthult hij in de podcast Content Wars. De documentairemaker wil Lil Kleine vooral blijven volgen omdat hij benieuwd is hoe het verder met hem zal gaan. "Ik ben heel benieuwd wat hij nu gaat doen", zegt Sascha. "Veel mensen hebben toch een beetje een knoop in de maag van; dit gaat niet lang goed. En ik ben benieuwd of dat ook zo is. Ik ben wel benieuwd hoe hij zich houdt. Hij belooft dat hij een betere vader gaat worden voor zijn kind, ik ben benieuwd."

Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Sascha aan het woord over een mogelijk vervolg op de docu Jorik. De documentaireserie Jorik is nu te streamen op Prime Video.

Vervolg op docu <em>Jorik</em>: &quot;Het is eigenlijk een open einde&quot; Sascha Visser heeft zich uitgelaten over een mogelijk vervolg op zijn documentaire Jorik over Lil' Kleine. De driedelige docu over Lil' Kleine verscheen eerder dit jaar op Prime Video. "Het is eigenlijk een open einde", zegt Sascha tegen Shownieuws. Nieuwe draaidagenSascha laat weten graag een vervolg te willen maken op zijn documentaire Jorik over Lil' Kleine. De filmmaker heeft al een paar nieuwe draaidagen achter de rug, onthult hij in de podcast Content Wars. De documentairemaker wil Lil Kleine vooral blijven volgen omdat hij benieuwd is hoe het verder met hem zal gaan. "Ik ben heel benieuwd wat hij nu gaat doen", zegt Sascha. "Veel mensen hebben toch een beetje een knoop in de maag van; dit gaat niet lang goed. En ik ben benieuwd of dat ook zo is. Ik ben wel benieuwd hoe hij zich houdt. Hij belooft dat hij een betere vader gaat worden voor zijn kind, ik ben benieuwd." Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Sascha aan het woord over een mogelijk vervolg op de docu Jorik. De documentaireserie Jorik is nu te streamen op Prime Video. Dit is Lil' Kleine's zwakke plek, bekijk fragment uit docu-serie Jorik Bekijk deze video » Bridget Maasland uit kritiek op docu Jorik: "We geven ze gewoon een platform" Bekijk deze video » Jaimie Vaes teleurgesteld over docu Lil Kleine: 'Dit is niet fair' (video) Bekijk deze video »
Serie :

Actuele video's

Meer actuele video's