Glennis Grace over duet met Gordon: "We houden van elkaar" (video)

Glennis Grace over duet met Gordon: "We houden van elkaar" (video)

Glennis Grace over <em>duet</em> met Gordon: &quot;We houden van elkaar&quot; (video) Gordon heeft voor zijn nieuwe album Glennis Grace weten te strikken. In het geheim is hij met Glennis de studio ingedoken, dit laat Shownieuws weten in de bovenstaande video. KibbelenHet duet heet Aan de andere kant van de heuvel en is volgens Glennis heel mooi. Gordon zingt lager dan normaal en Glennis vindt het prachtig. De zangeres laat weten dat haar band met Gordon altijd heel goed is: "We kunnen kibbelen maar we houden heel veel van elkaar. Hij zit in mijn hart." Bekijk hierboven de Shownieuws-video over deze opmerkelijke samenwerking tussen Gordon en Glennis Grace. Bekijk ook Gordon komt met nieuwe muziek: Album van mijn leven is vanaf 23 februari te beluisteren Bekijk deze video » Zien: Gordon neemt duet op met Glennis Grace (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 18 februari om 10:16

Gordon heeft voor zijn nieuwe album Glennis Grace weten te strikken. In het geheim is hij met Glennis de studio ingedoken, dit laat Shownieuws weten in de bovenstaande video.

Kibbelen
Het duet heet Aan de andere kant van de heuvel en is volgens Glennis heel mooi. Gordon zingt lager dan normaal en Glennis vindt het prachtig. De zangeres laat weten dat haar band met Gordon altijd heel goed is: "We kunnen kibbelen maar we houden heel veel van elkaar. Hij zit in mijn hart."

Bekijk hierboven de Shownieuws-video over deze opmerkelijke samenwerking tussen Gordon en Glennis Grace.

Actuele video's

Meer actuele video's