Justin test in No Way Back survivalskills en bouwt een bank

Justin test in No Way Back survivalskills en bouwt een bank

In No Way Back nadert het einde en dan zal duidelijk worden welke strategie tot de winst zal gaan leiden. Bij het aanbreken van dag tien ontwaken de deelnemers. In het kamp van Karel en Justin besluit Justin zijn survival skills te testen en probeert hij een bank te bouwen. Daar mag Karel zich niet mee bemoeien. Dat blijkt onmogelijk...

Bekijk het No Way Back-fragment hieronder

Justin test in <em>No Way Back</em> survivalskills en bouwt een bank In No Way Back nadert het einde en dan zal duidelijk worden welke strategie tot de winst zal gaan leiden. Bij het aanbreken van dag tien ontwaken de deelnemers. In het kamp van Karel en Justin besluit Justin zijn survival skills te testen en probeert hij een bank te bouwen. Daar mag Karel zich niet mee bemoeien. Dat blijkt onmogelijk... Bekijk het No Way Back-fragment hieronder No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook No Way Back gemist? Heftige indianenbrug niet voor iedereen weggelegd Bekijk deze video » No Way Back: Angelo krijgt speciale videoboodschap van thuis Bekijk deze video » No Way Back-finale in zicht: "Een zeer pittige hike" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's