Fajah Lourens is verliefd… op haar kleinkind: ‘Dat is even genoeg’ (video)

Fajah Lourens is verliefd… op haar kleinkind: ‘Dat is even genoeg’ (video)

<em>Fajah Lourens</em> is verliefd… op haar kleinkind: ‘Dat is even genoeg’ (video) Fajah Lourens vertelt bij Shownieuws dat ze verliefd is. Maar voordat de roddelpers weer op volle toeren gaat draaien, de fitnessgoeroe heeft nog geen nieuwe liefde. “Ik ben verliefd op mijn kleinkind, dat is even genoeg.” Een Spaanse geliefde ziet Fajah in verband met de taalbarrière niet zo zitten, al ziet ze wel een duidelijk positief punt. “Dan hou ik wel misschien een keer mijn bek dicht. Dat zou goed zijn voor mijn relatie denk ik.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Fajah Lourens onthult emigratieplannen naar Spanje en hint op realityshow Bekijk deze video » Fajah Lourens over geruchten romance met Ruud de Wild: 'Denk je dat hij mee naar Spanje gaat? Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 19 februari om 14:17

Fajah Lourens vertelt bij Shownieuws dat ze verliefd is. Maar voordat de roddelpers weer op volle toeren gaat draaien, de fitnessgoeroe heeft nog geen nieuwe liefde. “Ik ben verliefd op mijn kleinkind, dat is even genoeg.” Een Spaanse geliefde ziet Fajah in verband met de taalbarrière niet zo zitten, al ziet ze wel een duidelijk positief punt. “Dan hou ik wel misschien een keer mijn bek dicht. Dat zou goed zijn voor mijn relatie denk ik.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's