Zien: Fajah Lourens onthult emigratieplannen naar Spanje en hint op realityshow

Zien: Fajah Lourens onthult emigratieplannen naar Spanje en hint op realityshow

Fajah Lourens staat op het punt om haar koffers te pakken en te emigreren naar Spanje, maar dat betekent niet dat we haar niet meer op tv zullen zien. Sterker nog, ze heeft grootse televisieplannen in petto. In een gesprek met RTL Boulevard vertelt Lourens over deze ambitieuze plannen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Fajah Lourens</em> onthult <em>emigratieplannen</em> naar <em>Spanje</em> en hint op <em>realityshow</em> Fajah Lourens staat op het punt om haar koffers te pakken en te emigreren naar Spanje, maar dat betekent niet dat we haar niet meer op tv zullen zien. Sterker nog, ze heeft grootse televisieplannen in petto. In een gesprek met RTL Boulevard vertelt Lourens over deze ambitieuze plannen. Tekst gaat verder onder de video. Huis in verkoopFajah Lourens gaat emigreren naar Spanje en heeft besloten om haar volledig gerenoveerde villa te koop te zetten. Deze prachtige woning, met een vraagprijs van 3,8 miljoen euro, biedt toekomstige bewoners een ruim woonoppervlak van maar liefst 630 vierkante meter. Dit is exclusief de 50 vierkante meter grote garage en het 120 vierkante meter grote gastenverblijf dat bij de woning hoort. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Prinsjesdag in stijl: hoe Amalia en Alexia hun outfits online vonden (video) Bekijk deze video » Bekijk ook ZIEN: huis Fajah Lourens te koop voor 3,6 miljoen euro (video) Bekijk deze video » Fajah Lourens vertelt in tranen dat relatie voorbij is: ‘Heb nu door wat mijn patroon is’ Bekijk deze video »
TV :
Zien: Fajah Lourens onthult emigratieplannen naar Spanje en hint op realityshow

Huis in verkoop
Fajah Lourens gaat emigreren naar Spanje en heeft besloten om haar volledig gerenoveerde villa te koop te zetten. Deze prachtige woning, met een vraagprijs van 3,8 miljoen euro, biedt toekomstige bewoners een ruim woonoppervlak van maar liefst 630 vierkante meter. Dit is exclusief de 50 vierkante meter grote garage en het 120 vierkante meter grote gastenverblijf dat bij de woning hoort.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV