Een huis vol emigreert: Ivan kan sneer van zijn vrouw over z’n schnitzel niet waarderen

Een huis vol emigreert: Ivan kan sneer van zijn vrouw over z’n schnitzel niet waarderen

<em>Een huis vol emigreert</em>: Ivan kan sneer van zijn vrouw over z’n schnitzel niet waarderen In Een huis vol emigreert neemt de familie Kraan afscheid van vrienden en familie. Maar vader Ivan en moeder Linda kijken nog steeds uit naar hun avontuur in het buitenland, ze vertrekken naar Luxemburg om een camping te runnen. Linda denkt dat ze veel plezier zullen hebben, ook al kan er van alles misgaan. Ze noemt als voorbeeld dat de schnitzel te doorbakken kan zijn, maar die sneer kan haar man niet waarderen. “Hoezo nou weer die schnitzel? Kijk naar je eigen werk joh.” Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder. Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) 'De Kraantjes' uit Een huis vol emigreert missen in Nederland gebleven zoons enorm (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Een huis vol emigreert: familie Jelies heeft het zwaar na eten pittige peper Bekijk deze video » Een huis vol emigreert: familie Jelies vindt Spaans droomhuis, 'Ik ben verliefd!' Bekijk deze video »

In Een huis vol emigreert neemt de familie Kraan afscheid van vrienden en familie. Maar vader Ivan en moeder Linda kijken nog steeds uit naar hun avontuur in het buitenland, ze vertrekken naar Luxemburg om een camping te runnen. Linda denkt dat ze veel plezier zullen hebben, ook al kan er van alles misgaan. Ze noemt als voorbeeld dat de schnitzel te doorbakken kan zijn, maar die sneer kan haar man niet waarderen. “Hoezo nou weer die schnitzel? Kijk naar je eigen werk joh.”

Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder.

Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's