HMMIK: kunnen Fenneke en Marc de bovenverdieping zelf afmaken?

HMMIK: kunnen Fenneke en Marc de bovenverdieping zelf afmaken?

Maandag 19 februari om 21:39

In Help, Mijn Man is Klusser! is John Williams terug bij Fenneke en Marc om te zien of ze door zijn gegaan met de verbouwing. Het klusteam heeft het jonge gezin aardig op weg geholpen in de woning, maar kunnen ze zelf het huis perfect afmaken voordat hun baby komt?

Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder

<em>HMMIK</em>: kunnen Fenneke en Marc de bovenverdieping zelf afmaken? In Help, Mijn Man is Klusser! is John Williams terug bij Fenneke en Marc om te zien of ze door zijn gegaan met de verbouwing. Het klusteam heeft het jonge gezin aardig op weg geholpen in de woning, maar kunnen ze zelf het huis perfect afmaken voordat hun baby komt? Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Help, Mijn Man is Klusser!: hoe ziet het 'Schimmelhuis' er nu uit? Bekijk deze video » Vanavond in HMMIK: John Williams stuit op orginele wc deur?! Bekijk deze video » Help, Mijn Man is Klusser!: zal de wc een deur hebben bij de terugkeer van John Williams? Bekijk deze video »
TV :
HMMIK: kunnen Fenneke en Marc de bovenverdieping zelf afmaken?

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's