Camping de wildernis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Camping de wildernis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Camping de wildernis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag 19 februari is het bij SBS6 tijd voor de laatste aflevering van Camping de wildernis. De kandidaten krijgen nog één kans om geld te verdienen. Alle fragmenten uit deze uitzending Haagse Michel ondervraagt ranger in Camping de wildernis: ‘Where is the honeydas?’ Bekijk deze video » Kijkers missen Camping De Wildernis nu al: "Hoop dat er een nieuw seizoen komt" Bekijk deze video » Safari in het donkerIn deze laatste aflevering van Camping de wildernis is te zien dat de gasten voor de laatste keer op safari gaan en deze keer in het donker. Het is de laatste kans om hun score op te vijzelen, want na twee weken vakantie op de Hollandse camping in Afrika is de vraag: wie heeft het hoogste bedrag bij elkaar gefotografeerd? Johnny de Mol onthult de uitslag. Wie wint geldbedrag?In dit realityprogramma moesten de gezinnen zo veel mogelijk wilde dieren fotograferen. Hoe zeldzamer het dier, hoe meer geld ze verdienen. Na acht afleveringen gaat het gezin dat het meeste geld bij elkaar heeft gefotografeerd met het viervoudige van dit bedrag naar huis. Het charmante echtpaar Dirk en Jolanda, en drie powervrouwen Judith, Melanie en Nathalie doen mee. Moeder Katja en dochter Lola zijn ook van de partij, evenals de ras-Hagenezen Michel en Annette met dochter Jemaica.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Maandag 19 februari is het bij SBS6 tijd voor de laatste aflevering van Camping de wildernis. De kandidaten krijgen nog één kans om geld te verdienen.

Safari in het donker
In deze laatste aflevering van Camping de wildernis is te zien dat de gasten voor de laatste keer op safari gaan en deze keer in het donker. Het is de laatste kans om hun score op te vijzelen, want na twee weken vakantie op de Hollandse camping in Afrika is de vraag: wie heeft het hoogste bedrag bij elkaar gefotografeerd? Johnny de Mol onthult de uitslag.

Wie wint geldbedrag?
In dit realityprogramma moesten de gezinnen zo veel mogelijk wilde dieren fotograferen. Hoe zeldzamer het dier, hoe meer geld ze verdienen. Na acht afleveringen gaat het gezin dat het meeste geld bij elkaar heeft gefotografeerd met het viervoudige van dit bedrag naar huis. Het charmante echtpaar Dirk en Jolanda, en drie powervrouwen Judith, Melanie en Nathalie doen mee. Moeder Katja en dochter Lola zijn ook van de partij, evenals de ras-Hagenezen Michel en Annette met dochter Jemaica.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Camping de wildernis

Actuele video's

Meer actuele video's