Haagse Michel ondervraagt ranger in Camping de wildernis: ‘Where is the honeydas?’

Haagse Michel ondervraagt ranger in Camping de wildernis: ‘Where is the honeydas?’

Haagse Michel ondervraagt ranger in <em>Camping de wildernis</em>: ‘Where is the honeydas?’ In Camping de wildernis wordt druk geruzied omdat Michel een en ander is vergeten mee te nemen. “Je hebt één taak, dat is een mappie, pen en papier!”, aldus zijn vrouw en dochter. Jemaica baalt dat ze nu niet aan de ranger kan vragen waar de honingdas zit, met een foto zou ze geld kunnen verdienen. De Hagenees besluit vervolgens zelf de ranger te ondervragen met een vrije vertaling. “Where is the honeydas?” Maar de ranger snapt er niets van en ligt dubbel... Bekijk de beelden van Camping de wildernis hieronder. De finale van Camping de wildernis is maandag 19 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Camping de Wildernis: poepende nijlpaard maakt indruk op Haagse Michel Bekijk deze video » Exclusief: Johnny de Mol ruikt aan olifantenpoep op Camping de Wildernis Bekijk deze video » Camping de Wildernis gemist? Shoppen in de stad voor bingo-avond Bekijk deze video »
Maandag 19 februari om 14:32

In Camping de wildernis wordt druk geruzied omdat Michel een en ander is vergeten mee te nemen. “Je hebt één taak, dat is een mappie, pen en papier!”, aldus zijn vrouw en dochter. Jemaica baalt dat ze nu niet aan de ranger kan vragen waar de honingdas zit, met een foto zou ze geld kunnen verdienen. De Hagenees besluit vervolgens zelf de ranger te ondervragen met een vrije vertaling. “Where is the honeydas?” Maar de ranger snapt er niets van en ligt dubbel...

Bekijk de beelden van Camping de wildernis hieronder.

De finale van Camping de wildernis is maandag 19 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's