Pijnlijk etentje Malou en Sarath in Married at First Sight: 'Wat is je lievelingskleur?'

Pijnlijk etentje Malou en Sarath in Married at First Sight: 'Wat is je lievelingskleur?'

Dinsdag 20 februari om 09:34

Iedereen ziet dat het echt niets meer gaat worden met het huwelijk van Malou en Sarath maar toch gaan de twee nog een keer 'gezellig' uit eten. Malou wil het vooral luchtig houden en stelt voor om elkaar wat typische 'eerste date-vragen' te stellen: 'Wat is je lievelingskleur?'

'Ik trek het niet meer'
Het komt een beetje sneu over allemaal maar Malou heeft gewoon echt geen zin meer om écht contact te maken: 'Ik wil die diepte niet meer opzoeken. Ik wil het niet meer. Ik kan het niet meer. Ik trek het ook niet meer.' Dat is duidelijk.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Pijnlijk etentje Malou en Sarath in <em>Married at First Sight</em>: 'Wat is je lievelingskleur?' Iedereen ziet dat het echt niets meer gaat worden met het huwelijk van Malou en Sarath maar toch gaan de twee nog een keer 'gezellig' uit eten. Malou wil het vooral luchtig houden en stelt voor om elkaar wat typische 'eerste date-vragen' te stellen: 'Wat is je lievelingskleur?' 'Ik trek het niet meer'Het komt een beetje sneu over allemaal maar Malou heeft gewoon echt geen zin meer om écht contact te maken: 'Ik wil die diepte niet meer opzoeken. Ik wil het niet meer. Ik kan het niet meer. Ik trek het ook niet meer.' Dat is duidelijk. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Anneke dumpt Dirk in Married at First Sight: ‘Ik wil dit beslist niet’ Bekijk deze video » Özcan Akyol: 'Hier staat HET filmpje van Matthijs van Nieuwkerk en dit is erop te zien' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Pijnlijk etentje Malou en Sarath in Married at First Sight: 'Wat is je lievelingskleur?'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's