Anneke dumpt Dirk in Married at First Sight: ‘Ik wil dit beslist niet’

Anneke dumpt Dirk in Married at First Sight: ‘Ik wil dit beslist niet’

In Married at First Sight lijkt het erop dat de experts een flinke misser hebben gemaakt met een huwelijk. Ze koppelden Anneke aan Dirk maar ze verkeren al snel in een diepe huwelijkscrisis en ze willen allebei stoppen met het hele programma.

Anneke heeft spijt dat ze Dirk heeft gekwetst
Anneke liet eerder al weten dat er van alles mis is met vooral het uiterlijk van Dirk. “Ik wil heel graag naar huis. Hier hoef jij totaal geen energie in te steken. Want ik wil dit beslist niet, sorry dat ik het zeg”, zegt Anneke keihard. “Ik hoop dat jij iemand vindt die bij jou past want ik ben het zeer zeker niet. Het spijt me dat ik je gekwetst heb. Daar heb ik heel erg veel moeite mee.” Ook Dirk’s advies hoeft ze niet…

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Anneke dumpt Dirk in <em>Married at First Sight</em>: ‘Ik wil dit beslist niet’ In Married at First Sight lijkt het erop dat de experts een flinke misser hebben gemaakt met een huwelijk. Ze koppelden Anneke aan Dirk maar ze verkeren al snel in een diepe huwelijkscrisis en ze willen allebei stoppen met het hele programma. Anneke heeft spijt dat ze Dirk heeft gekwetstAnneke liet eerder al weten dat er van alles mis is met vooral het uiterlijk van Dirk. “Ik wil heel graag naar huis. Hier hoef jij totaal geen energie in te steken. Want ik wil dit beslist niet, sorry dat ik het zeg”, zegt Anneke keihard. “Ik hoop dat jij iemand vindt die bij jou past want ik ben het zeer zeker niet. Het spijt me dat ik je gekwetst heb. Daar heb ik heel erg veel moeite mee.” Ook Dirk’s advies hoeft ze niet… Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Schokkend: Sarath vergelijkt scheiding met overlijden vader in Married At First Sight!? Bekijk deze video » Married at First Sight: Erik en Gerben gaan op spannende expeditie Bekijk deze video » Woensdag in Married at First Sight: er is gezoend! Bekijk deze video »
TV :
Anneke dumpt Dirk in Married at First Sight: ‘Ik wil dit beslist niet’

Actuele video's

Meer actuele video's