Keuringsdienst van Waarde: "In principe is elke mossel een bio-mossel"

Keuringsdienst van Waarde: "In principe is elke mossel een bio-mossel"

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: &quot;In principe is elke mossel een bio-mossel&quot; Bio-mosselen zijn twee keer zo duur als de gangbare variant. Maar in hoeverre verschillen deze schelpdieren met bio-certificering echt van mosselen zonder dit label? Bestempeld als bioMaandag 19 februari ging de Keuringsdienst van Waarde op bezoek bij de mosselman. Het is natuurlijk logisch: dat ze in de ekowinkel enkel spullen aan de man brengen die bestempeld zijn als bio. Maar hoe biologisch zijn mosselen? Bekijk een fragment uit de aflevering hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Keuringsdienst van Waarde: prijsverschillen in honing zijn enorm, waarom? Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde op bezoek bij de mosselman: "Hoe biologisch zijn ze?" Bekijk deze video »
Tuesday 20 February om 10:28

Bio-mosselen zijn twee keer zo duur als de gangbare variant. Maar in hoeverre verschillen deze schelpdieren met bio-certificering echt van mosselen zonder dit label?

Bestempeld als bio
Maandag 19 februari ging de Keuringsdienst van Waarde op bezoek bij de mosselman. Het is natuurlijk logisch: dat ze in de ekowinkel enkel spullen aan de man brengen die bestempeld zijn als bio. Maar hoe biologisch zijn mosselen? Bekijk een fragment uit de aflevering hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's