Lang Leve de Liefde: Diana brengt de drukte met zich mee, maar kan haar date dit wel aan?

Lang Leve de Liefde: Diana brengt de drukte met zich mee, maar kan haar date dit wel aan?

Maandag 19 februari om 20:36

In Lang Leve de Liefde heeft de levendige Diana een date met Frans, die zichzelf ook omschrijft als een druk persoon. Dit verandert al snel als hij ziet hoe druk Diana kan zijn, misschien is hij toch wel rustig van aard. Ze geven elkaar cadeaus en Diana stelt al veel vragen. Ze steekt het niet onder stoelen of banken en vraagt gelijk naar de seksuele avonturen van Frans. Diana wil dichter bij Frans komen en probeert hem een kus te geven maar Frans lijkt de afstand te willen bewaren. Kan deze date nog gered worden?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Diana brengt de drukte met zich mee, maar kan haar date dit wel aan? In Lang Leve de Liefde heeft de levendige Diana een date met Frans, die zichzelf ook omschrijft als een druk persoon. Dit verandert al snel als hij ziet hoe druk Diana kan zijn, misschien is hij toch wel rustig van aard. Ze geven elkaar cadeaus en Diana stelt al veel vragen. Ze steekt het niet onder stoelen of banken en vraagt gelijk naar de seksuele avonturen van Frans. Diana wil dichter bij Frans komen en probeert hem een kus te geven maar Frans lijkt de afstand te willen bewaren. Kan deze date nog gered worden? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Patrick en Danyal delen bedgeheimen in Lang Leve de Liefde: 'Grote of kleine lepel? (video) Bekijk deze video » Wil Jeannot geen monogame relatie? 'Je eet ook niet elke dag dezelfde maaltijd' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » OMG: hoe vaak kun je hetzelfde nikszeggende antwoord geven? (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's