Camping de Wildernis gemist? Shoppen in de stad voor bingo-avond

Camping de Wildernis gemist? Shoppen in de stad voor bingo-avond

<em>Camping de Wildernis</em> gemist? Shoppen in de stad voor bingo-avond In Camping De Wildernis moeten vier Nederlandse gezinnen die 'nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland' overnachten op een camping midden in de natuur van Botswana. Ze genieten van de rust. Eenmaal in de stad Maun verlangen ze alweer snel naar de rust van de jungle... Toch moeten ze een outfit scoren voor de bingo-avond. Bekijk het fragment hieronder. Camping de wildernis is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Camping de Wildernis: poepende nijlpaard maakt indruk op Haagse Michel Bekijk deze video » Exclusief: Johnny de Mol ruikt aan olifantenpoep op Camping de Wildernis Bekijk deze video »
Dinsdag 6 februari om 11:41

In Camping De Wildernis moeten vier Nederlandse gezinnen die 'nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland' overnachten op een camping midden in de natuur van Botswana. Ze genieten van de rust. Eenmaal in de stad Maun verlangen ze alweer snel naar de rust van de jungle... Toch moeten ze een outfit scoren voor de bingo-avond. Bekijk het fragment hieronder.

Camping de wildernis is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's