Bee Gees Forever: "Honderden berichten per uur. Niet normaal!" (video)

Bee Gees Forever: "Honderden berichten per uur. Niet normaal!" (video)

<em>Bee Gees Forever</em>: &quot;Honderden berichten per uur. Niet normaal!&quot; (video) Bee Gees Forever is dankzij de winst van The Tribute: Battle of the Bands de headliner van de drie grote tributeconcerten in de Ziggo Dome. Zij mogen in april 2024 een uur optreden in de Amsterdamse concerthal. De zangers Mike Ott en Martijn Bakker kunnen het nog steeds niet geloven. Bekijk een interview met de twee hieronder. Wereld aan de voetenMike en Martijn vetellen: "We kregen honderden berichten per uur. Het was niet normaal. Ze sturen vooral de data wanneer ze komen en in het publiek zitten." Maar ook mensen uit buitenland willen dat ze naar hun land komen. Bekijk de Shownieuws-video met de heren van Bee Gees Forever hierboven. Bekijk ook Mike Ott van Bee Gees Forever na winst The Tribute: "Dit is onwijs bijzonder" Bekijk deze video » ZIEN: Mike Ott (Bee Gees Forever) opent champagne na winst The Tribute Bekijk deze video » Bee Gees Forever: 'Tragedy' (live bij Tijd voor MAX) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 20 februari om 15:37

Bee Gees Forever is dankzij de winst van The Tribute: Battle of the Bands de headliner van de drie grote tributeconcerten in de Ziggo Dome. Zij mogen in april 2024 een uur optreden in de Amsterdamse concerthal. De zangers Mike Ott en Martijn Bakker kunnen het nog steeds niet geloven. Bekijk een interview met de twee hieronder.

Wereld aan de voeten
Mike en Martijn vetellen: "We kregen honderden berichten per uur. Het was niet normaal. Ze sturen vooral de data wanneer ze komen en in het publiek zitten." Maar ook mensen uit buitenland willen dat ze naar hun land komen.

Bekijk de Shownieuws-video met de heren van Bee Gees Forever hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's