Songfestival 2024: op deze datum wordt de inzending van Joost Klein bekend!

Songfestival 2024: op deze datum wordt de inzending van Joost Klein bekend!

Dinsdag 20 februari om 18:07

Het is aan Joost Klein om dit jaar de winst voor Nederland binnen te slepen bij het Eurovisie Songfestival en dat gaat hij waarschijnlijk doen met een heel origineel nummer. Hoe het nummer daadwerkelijk gaat klinken, daar komen we achter op 29 februari. De rapper en kunstenaar kondigde de releasedatum van het nummer aan in een video op sociale media.

Deuntje
Eerder kwam Klein al met wat leek op een kleine teaser van het nummer. In het deuntje kwam namelijk ook de intromuziek van het songfestival voor. Beluister de teaser hier.

Bekijk de video hieronder

Songfestival 2024: op deze datum wordt de inzending van Joost Klein bekend! Het is aan Joost Klein om dit jaar de winst voor Nederland binnen te slepen bij het Eurovisie Songfestival en dat gaat hij waarschijnlijk doen met een heel origineel nummer. Hoe het nummer daadwerkelijk gaat klinken, daar komen we achter op 29 februari. De rapper en kunstenaar kondigde de releasedatum van het nummer aan in een video op sociale media. DeuntjeEerder kwam Klein al met wat leek op een kleine teaser van het nummer. In het deuntje kwam namelijk ook de intromuziek van het songfestival voor. Beluister de teaser hier. Bekijk de video hieronder Het Eurovisie Songfestival vindt op 7, 9 & 11 mei plaats in Malmö (Zweden) Bekijk ook Finland Songfestival 2024: Windows95man - No Rules! Bekijk deze video » Italië Songfestival 2024: Angelina Mango - La noia Bekijk deze video » Engeland Songfestival 2024: Olly Alexander - Dizzy Bekijk deze video » België Songfestival 2024: Mustii - Before the Party’s Over Bekijk deze video » Noorwegen Songfestival 2024: Gåte - Ulveham Bekijk deze video » Oekraïne Songfestival 2024: Alyona alyona & Jerry Heil - Teresa & Maria Bekijk deze video »
TV :

Het Eurovisie Songfestival vindt op 7, 9 & 11 mei plaats in Malmö (Zweden)

Actuele video's

Meer actuele video's