Noorwegen Songfestival 2024: Gåte - Ulveham

Noorwegen Songfestival 2024: Gåte - Ulveham

Maandag 19 februari om 12:48

De Noorse folkrockgroep Gåte gaat met het nummer Ulveham naar het Eurovisie Songfestival van 2024, dat in Zweden plaatsvindt. Er was eerst wat onduidelijkheid of de groep wel mee wilde doen omdat Israël, dat nog altijd in oorlog verkeert, ook deelneemt maar uiteindelijk is ervoor gekozen om die gewetensbezwaren opzij te zetten en gewoon af te reizen naar Malmö.

Hieronder zie je het optreden van Gåte met Ulveham tijdens de finale van het nationale Songfestival: Melodi Grand Prix 2024

Noorwegen <em>Songfestival 2024</em>: Gåte - <em>Ulveham</em> De Noorse folkrockgroep Gåte gaat met het nummer Ulveham naar het Eurovisie Songfestival van 2024, dat in Zweden plaatsvindt. Er was eerst wat onduidelijkheid of de groep wel mee wilde doen omdat Israël, dat nog altijd in oorlog verkeert, ook deelneemt maar uiteindelijk is ervoor gekozen om die gewetensbezwaren opzij te zetten en gewoon af te reizen naar Malmö. Hieronder zie je het optreden van Gåte met Ulveham tijdens de finale van het nationale Songfestival: Melodi Grand Prix 2024 Bekijk ook Finland Songfestival 2024: Windows95man - No Rules! Bekijk deze video » Italië Songfestival 2024: Angelina Mango - La noia Bekijk deze video » Engeland Songfestival 2024: Olly Alexander - Dizzy Bekijk deze video » België Songfestival 2024: Mustii - Before the Party’s Over Bekijk deze video »
Songfestival :
Noorwegen Songfestival 2024: Gåte - Ulveham

Actuele video's

Meer actuele video's