Songfestival-lied van Joost Klein: "Door de remix gegooid" (video)

Songfestival-lied van Joost Klein: "Door de remix gegooid" (video)

Zondag 18 februari om 11:35

Shownieuws-deskundige Eline heeft er lang op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Joost Klein geeft een tipje van de sluier weg over zijn songfestival nummer.

Remix
Je hoort tijdens de 'hint' de tune van het songfestival. Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven is er niet van overtuigd dat deze tune van Joost Kleins songfestivalnummer is: "Dit is gewoon de tune van het Songfestival", merkt hij op. "Maar het kan toch dat hij dat door de remix heeft gegooid!", sluit Eline haar verhaal af.

Gebarentaal
Ondanks de preview van het liedje maar heel erg kort is. Denkt Shownieuws-deskundige Eline de hint met gebaren precies te begrijpen: "Hij doet twee keer een vijf maken met zijn handen. Dus tien. En een vier. Dus ik denk dat het echte lied 14 maart uitkomt."

Bekijk de Shownieuws-video met Joost Kleins hint hieronder.

<em>Songfestival</em>-lied van <em>Joost Klein</em>: &quot;Door de remix gegooid&quot; (video) Shownieuws-deskundige Eline heeft er lang op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Joost Klein geeft een tipje van de sluier weg over zijn songfestival nummer. RemixJe hoort tijdens de 'hint' de tune van het songfestival. Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven is er niet van overtuigd dat deze tune van Joost Kleins songfestivalnummer is: "Dit is gewoon de tune van het Songfestival", merkt hij op. "Maar het kan toch dat hij dat door de remix heeft gegooid!", sluit Eline haar verhaal af. GebarentaalOndanks de preview van het liedje maar heel erg kort is. Denkt Shownieuws-deskundige Eline de hint met gebaren precies te begrijpen: "Hij doet twee keer een vijf maken met zijn handen. Dus tien. En een vier. Dus ik denk dat het echte lied 14 maart uitkomt." Bekijk de Shownieuws-video met Joost Kleins hint hieronder. Bekijk ook Shownieuws: gaat deze Nederlandse zangeres voor Duitsland naar het Songfestival? (video) Bekijk deze video » Finland Songfestival 2024: Windows95man - No Rules! Bekijk deze video » Engeland Songfestival 2024: Olly Alexander - Dizzy Bekijk deze video »
Muziek :

Actuele video's

Meer actuele video's