Toen viel de vuurnatie aan, bekijk de laatste trailer van Avatar: The Last Airbender hier!

Toen viel de vuurnatie aan, bekijk de laatste trailer van Avatar: The Last Airbender hier!

Dinsdag 20 februari om 19:25

Een onbreekbare band, bekijk een scène uit het langverwachte Avatar: The Last Airbender

De menselijke beschaving is verdeeld in vier afzonderlijke naties, genoemd naar de elementen: de Luchtnomaden, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Waterstam. In elke natie kunnen slechts een paar mensen, de "stuurders", het element van hun natie gebruiken via regionale gevechtskunsten en telekinetische krachten. De enige gebruiker die alle vier de elementen kan gebruiken is de Avatar. Na honderd jaar te hebben geslapen, wordt Aang, de nieuwste Avatar van de Luchtnomaden, gewekt door Katara en Sokka van de Waterstam. Aang hoort over de wereldverwoestende oorlog die de Vuurnatie is begonnen. Met de hulp van zijn nieuwe vrienden moet Aang de vaardigheden van de elementen beheersen om harmonie te brengen in de naties.

De langverwachte live action versie van deze geliefde animatieserie is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Bekijk hieronder de scene uit Avatar: The Last Airbender.

Toen viel de vuurnatie aan, bekijk de laatste trailer van <em>Avatar: The Last Airbender</em> hier! Een onbreekbare band, bekijk een scène uit het langverwachte Avatar: The Last Airbender De menselijke beschaving is verdeeld in vier afzonderlijke naties, genoemd naar de elementen: de Luchtnomaden, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Waterstam. In elke natie kunnen slechts een paar mensen, de "stuurders", het element van hun natie gebruiken via regionale gevechtskunsten en telekinetische krachten. De enige gebruiker die alle vier de elementen kan gebruiken is de Avatar. Na honderd jaar te hebben geslapen, wordt Aang, de nieuwste Avatar van de Luchtnomaden, gewekt door Katara en Sokka van de Waterstam. Aang hoort over de wereldverwoestende oorlog die de Vuurnatie is begonnen. Met de hulp van zijn nieuwe vrienden moet Aang de vaardigheden van de elementen beheersen om harmonie te brengen in de naties. De langverwachte live action versie van deze geliefde animatieserie is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Bekijk hieronder de scene uit Avatar: The Last Airbender. Bekijk ook Kijk de teaser van langverwachte serie Avatar: The Last Airbender, in 2024 te zien op Netflix Bekijk deze video » Dit weten we tot nu toe over Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender! Bekijk deze video » Netflix deelt nieuwe beelden uit 'Avatar: The Last Airbender', bekijk ze hier! Bekijk deze video »
Trailer :
Toen viel de vuurnatie aan, bekijk de laatste trailer van Avatar: The Last Airbender hier!

Actuele video's

Meer actuele video's