Een onbreekbare band, bekijk een scène uit het langverwachte Avatar: The Last Airbender

Een onbreekbare band, bekijk een scène uit het langverwachte Avatar: The Last Airbender

Maandag 19 februari om 19:18

Bekijk hier de volledige trailer van Avatar: The Last Airbender, vanaf 22 februari op Netflix

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, de langverwachte première van de live action Avatar: The Last Airbender serie op Netflix. De streaming service brengt nieuw leven in de zeer geliefde animatieserie met deze nieuwe uitwerking van het bekende verhaal. Of Netflix een betere versie kan maken dan de gehekelde eerdere live action film, dat is nog even afwachten.

Oom
De relatie tussen Iroh en zijn neef, de verbannen, kroonprins Zuko is een grote verhaallijn in de serie. De twee zijn verbannen uit de vuurnatie en beginnen een zoektocht naar de Avatar om zo terug in de koninklijke familie te komen.

Plot
De menselijke beschaving is verdeeld in vier afzonderlijke naties, genoemd naar de elementen: de Luchtnomaden, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Waterstam. In elke natie kunnen slechts een paar mensen, de "stuurders", het element van hun natie gebruiken via regionale gevechtskunsten en telekinetische krachten. De enige gebruiker die alle vier de elementen kan gebruiken is de Avatar. Na honderd jaar te hebben geslapen, wordt Aang, de nieuwste Avatar van de Luchtnomaden, gewekt door Katara en Sokka van de Waterstam. Aang hoort over de wereldverwoestende oorlog die de Vuurnatie is begonnen. Met de hulp van zijn nieuwe vrienden moet Aang de vaardigheden van de elementen beheersen om harmonie te brengen in de naties.

De langverwachte live action versie van deze geliefde animatieserie is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Bekijk hieronder de scene uit Avatar: The Last Airbender.

Een onbreekbare band, bekijk een scène uit het langverwachte <em>Avatar: The Last Airbender</em> Bekijk hier de volledige trailer van Avatar: The Last Airbender, vanaf 22 februari op Netflix Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, de langverwachte première van de live action Avatar: The Last Airbender serie op Netflix. De streaming service brengt nieuw leven in de zeer geliefde animatieserie met deze nieuwe uitwerking van het bekende verhaal. Of Netflix een betere versie kan maken dan de gehekelde eerdere live action film, dat is nog even afwachten. OomDe relatie tussen Iroh en zijn neef, de verbannen, kroonprins Zuko is een grote verhaallijn in de serie. De twee zijn verbannen uit de vuurnatie en beginnen een zoektocht naar de Avatar om zo terug in de koninklijke familie te komen. PlotDe menselijke beschaving is verdeeld in vier afzonderlijke naties, genoemd naar de elementen: de Luchtnomaden, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Waterstam. In elke natie kunnen slechts een paar mensen, de "stuurders", het element van hun natie gebruiken via regionale gevechtskunsten en telekinetische krachten. De enige gebruiker die alle vier de elementen kan gebruiken is de Avatar. Na honderd jaar te hebben geslapen, wordt Aang, de nieuwste Avatar van de Luchtnomaden, gewekt door Katara en Sokka van de Waterstam. Aang hoort over de wereldverwoestende oorlog die de Vuurnatie is begonnen. Met de hulp van zijn nieuwe vrienden moet Aang de vaardigheden van de elementen beheersen om harmonie te brengen in de naties. De langverwachte live action versie van deze geliefde animatieserie is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Bekijk hieronder de scene uit Avatar: The Last Airbender. Bekijk ook Kijk de teaser van langverwachte serie Avatar: The Last Airbender, in 2024 te zien op Netflix Bekijk deze video » Dit weten we tot nu toe over Netflix's live-action Avatar: The Last Airbender! Bekijk deze video » Netflix deelt nieuwe beelden uit 'Avatar: The Last Airbender', bekijk ze hier! Bekijk deze video »
Entertainment :
Een onbreekbare band, bekijk een scène uit het langverwachte Avatar: The Last Airbender

Actuele video's

Meer actuele video's