Married At First Sight: Anneke en Dirk verlaten het experiment, 'Ik wil graag naar huis'

Married At First Sight: Anneke en Dirk verlaten het experiment, 'Ik wil graag naar huis'

Dinsdag 20 februari om 21:45

In Married At First Sight is de hele korte huwelijksreis alweer over voor Dirk en Anneke. De twee verlaten vroegtijdig en apart het experiment en laten een hoop teleurgestelde mensen achter.

Verzoening
Anneke lijkt niet te kunnen wachten om weer thuis te zijn en maakt duidelijk dat ze Dirk nooit meer wil zien. Dirk is erg teleurgesteld in zijn avontuur met Anneke en wil na alle drama ook graag weer in zijn eigen huisje zijn. Een verzoening lijkt ver weg voor de twee, toch hebben de programmamakers gezegd dat er nog een plottwist komt in het verhaal van Dirk en Anneke. Zou een relatie dan toch nog erin zitten?

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

<em>Married At First Sight</em>: Anneke en Dirk verlaten het experiment, 'Ik wil graag naar huis' In Married At First Sight is de hele korte huwelijksreis alweer over voor Dirk en Anneke. De twee verlaten vroegtijdig en apart het experiment en laten een hoop teleurgestelde mensen achter. VerzoeningAnneke lijkt niet te kunnen wachten om weer thuis te zijn en maakt duidelijk dat ze Dirk nooit meer wil zien. Dirk is erg teleurgesteld in zijn avontuur met Anneke en wil na alle drama ook graag weer in zijn eigen huisje zijn. Een verzoening lijkt ver weg voor de twee, toch hebben de programmamakers gezegd dat er nog een plottwist komt in het verhaal van Dirk en Anneke. Zou een relatie dan toch nog erin zitten? Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Anneke dumpt Dirk in Married at First Sight: ‘Ik wil dit beslist niet’ Bekijk deze video » Özcan Akyol: 'Hier staat HET filmpje van Matthijs van Nieuwkerk en dit is erop te zien' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Anneke en Dirk verlaten het experiment, 'Ik wil graag naar huis'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's