Jos in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan NIET tegen stilte'

Jos in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan NIET tegen stilte'

Jos vindt het nogal lastig om helemaal niets te zeggen als hij in het gezelschap van iemand is: 'Daar kan ik niet tegen.' Dus wordt het voor zijn date Marianne erg lastig om even te genieten van wat rust want hij praat maar door.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Jos in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik kan NIET tegen stilte' Jos vindt het nogal lastig om helemaal niets te zeggen als hij in het gezelschap van iemand is: 'Daar kan ik niet tegen.' Dus wordt het voor zijn date Marianne erg lastig om even te genieten van wat rust want hij praat maar door. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: heren Vandaag Inside komen niet meer bij na dit fragment van Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Kan Gordon nog een beetje zingen? Bekijk het hier Bekijk deze video » MAFS: 'Suzanne, je laat niet het achterste van je tong zien' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's