MAFS: 'Suzanne, je laat niet het achterste van je tong zien'

MAFS: 'Suzanne, je laat niet het achterste van je tong zien'

Woensdag 21 februari om 11:04

De experts van Married at First Sight brengen ook een bezoekje aan de stellen tijdens hun huwelijksreis en dan worden er soms pittige en confronterende dingen gezegd. Zo ging Patrick van Veen op bezoek bij Bastiaan & Suzanne en daarbij was hij erg duidelijk tegen die laatste: 'Je laat in dit gesprek niet in alles het achterste van je tong zien.' Zelf is ze het daar overigens helemaal niet mee eens: 'Wat wil je zien?'

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

MAFS: '<em>Suzanne</em>, je laat niet het achterste van je tong zien' De experts van Married at First Sight brengen ook een bezoekje aan de stellen tijdens hun huwelijksreis en dan worden er soms pittige en confronterende dingen gezegd. Zo ging Patrick van Veen op bezoek bij Bastiaan & Suzanne en daarbij was hij erg duidelijk tegen die laatste: 'Je laat in dit gesprek niet in alles het achterste van je tong zien.' Zelf is ze het daar overigens helemaal niet mee eens: 'Wat wil je zien?' Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Pijnlijk etentje Malou en Sarath in Married at First Sight: 'Wat is je lievelingskleur?' Bekijk deze video » Married At First Sight: Anneke en Dirk verlaten het experiment, 'Ik wil graag naar huis' Bekijk deze video » 'Gordon, dit is zo dom. Daar gaat je tv-carrière' Bekijk deze video »
TV :
MAFS: 'Suzanne, je laat niet het achterste van je tong zien'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's