Hart van Nederland: persoon overleden na botsing schip met boorplatform (video)

Hart van Nederland: persoon overleden na botsing schip met boorplatform (video)

Woensdag 21 februari om 16:21

<em>Hart van Nederland</em>: persoon overleden na botsing schip met boorplatform (video) De persoon die na een aanvaring tussen een schip en een boorplatform in de Botlek in Rotterdam te water raakte, is hoogstwaarschijnlijk overleden, meldt de veiligheidsregio aan Hart van Nederland. Maar: 'Je kunt het pas echt zeggen als je iemand hebt gevonden.' De kans dat iemand het langer dan een uur in het water uithoudt, is volgens de veiligheidsregio niet groot. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: onbekende vrouw dood aangetroffen in woning Boxtel (video) Bekijk deze video » Ingestorte brug Lochem: hier liggen de gevallen bogen (video) Bekijk deze video » Nieke zag brugongeluk Lochem: ‘Slachtoffer lazerde met donderend geweld naar beneden’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De persoon die na een aanvaring tussen een schip en een boorplatform in de Botlek in Rotterdam te water raakte, is hoogstwaarschijnlijk overleden, meldt de veiligheidsregio aan Hart van Nederland. Maar: 'Je kunt het pas echt zeggen als je iemand hebt gevonden.' De kans dat iemand het langer dan een uur in het water uithoudt, is volgens de veiligheidsregio niet groot.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's