Inwoners Biddinghuizen over asielzoekers uit Ter Apel: "Ik vind het prima, ze hebben de ruimte daar"

Inwoners Biddinghuizen over asielzoekers uit Ter Apel: "Ik vind het prima, ze hebben de ruimte daar"

Inwoners <em>Biddinghuizen</em> over asielzoekers uit <em>Ter Apel</em>: &quot;Ik vind het prima, ze hebben de ruimte daar&quot; Het COA brengt 360 asielzoekers vanuit het overvolle opvangcentrum uit Ter Apel naar de tijdelijke opvanglocatie in Biddinghuizen. Hart van Nederland vroeg de inwoners van Biddinghuizen wat hiervan vinden. "Ik vind het prima, ze hebben de ruimte daar", aldus een van de Biddinghuizers. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ingestorte brug Lochem: hier liggen de gevallen bogen (video) Bekijk deze video » Nieke zag brugongeluk Lochem: ‘Slachtoffer lazerde met donderend geweld naar beneden’ (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: persoon overleden na botsing schip met boorplatform (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 21 februari om 18:29

Het COA brengt 360 asielzoekers vanuit het overvolle opvangcentrum uit Ter Apel naar de tijdelijke opvanglocatie in Biddinghuizen. Hart van Nederland vroeg de inwoners van Biddinghuizen wat hiervan vinden. "Ik vind het prima, ze hebben de ruimte daar", aldus een van de Biddinghuizers.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's