Mathilde in Shownieuws over miskraam tijdens opnames URK!: "Ja weet je, het is wel reality"

Mathilde in Shownieuws over miskraam tijdens opnames URK!: "Ja weet je, het is wel reality"

Donderdag 8 februari om 10:33

URK!-ster Mathilde heeft getwijfeld of het vreselijke nieuws over haar zwangerschap die eindigde in een miskraam op tv gedeeld moest worden. In overleg is besloten dat de positieve zwangerschapstest in dezelfde aflevering als het moment dat het mis ging moest komen. "Ja weet je, het is wel reality", vertelt Mathilde in Shownieuws. Het is nu zo'n twee maanden geleden en het gaat weer goed met haar.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

Mathilde in <em>Shownieuws</em> over miskraam tijdens opnames <em>URK!</em>: &quot;Ja weet je, het is wel reality&quot; URK!-ster Mathilde heeft getwijfeld of het vreselijke nieuws over haar zwangerschap die eindigde in een miskraam op tv gedeeld moest worden. In overleg is besloten dat de positieve zwangerschapstest in dezelfde aflevering als het moment dat het mis ging moest komen. "Ja weet je, het is wel reality", vertelt Mathilde in Shownieuws. Het is nu zo'n twee maanden geleden en het gaat weer goed met haar. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Mannen van StukTV maken deelnemende BN'ers bekend aan nieuw Jachtseizoen (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: prins Harry op bezoek bij zieke vader koning Charles Bekijk deze video » Schattige beelden van kletsende dochtertje Monique Smit Lovi (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's