Openstaande vacature bij Willem-Alexander en Máxima, wat verdient een lakei? (Shownieuws)

Openstaande vacature bij Willem-Alexander en Máxima, wat verdient een lakei? (Shownieuws)

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een openstaande vacature. Ze zoeken een nieuwe lakei en Shownieuws heeft de vacaturetekst. Sandra Schuurhof ziet het zelf niet zitten deze baan, haar collega's zien haar wel als lakei in een maillootje met pofmouwen.

Verdiensten
Sandra haalt de details uit de vacaturetekst over de werkzaamheden en de verdiensten voor een lakei. Per maand 'schuift' het een kleine 3100 euro bruto voor een 36-urige werkweek plus eindejaar toeslag en vakantiegeld. Toevallig zoekt koning Charles ook een lakei. Wat biedt hij aan in vergelijking met het Nederlandse koningspaar?

Bekijk het in het fragment uit Shownieuws hieronder

Openstaande vacature bij Willem-Alexander en Máxima, wat verdient een lakei? (<em>Shownieuws</em>) Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een openstaande vacature. Ze zoeken een nieuwe lakei en Shownieuws heeft de vacaturetekst. Sandra Schuurhof ziet het zelf niet zitten deze baan, haar collega's zien haar wel als lakei in een maillootje met pofmouwen. VerdienstenSandra haalt de details uit de vacaturetekst over de werkzaamheden en de verdiensten voor een lakei. Per maand 'schuift' het een kleine 3100 euro bruto voor een 36-urige werkweek plus eindejaar toeslag en vakantiegeld. Toevallig zoekt koning Charles ook een lakei. Wat biedt hij aan in vergelijking met het Nederlandse koningspaar? Bekijk het in het fragment uit Shownieuws hieronder Bekijk ook Martin Koolhoven in Shownieuws over PATTY: "Eigenlijk zijn de meeste levens gewoon saai" Bekijk deze video » Shownieuws: oud-minnares Theo Maassen Angela maakt podcast over vermeend huiselijk geweld Bekijk deze video » Zien! Nieuwe liefde van Urk!-ster Greetje is verzekeringsman (Shownieuws) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's