Martin Koolhoven in Shownieuws over PATTY: "Eigenlijk zijn de meeste levens gewoon saai"

Martin Koolhoven in Shownieuws over PATTY: "Eigenlijk zijn de meeste levens gewoon saai"

Filmregisseur Martin Koolhoven legt in Shownieuws uit dat je vanwege de wettelijk vastgelegde vrijheid van expressie heel ver mag gaan. Naar aanleiding van de nieuwe serie PATTY over het leven van Patty Brard, kan hij zich voorstellen dat er mensen zijn die met hun personages in de serie niet blij zijn. Maar dat er met de waarheid 'gespeeld' wordt is niet zo gek. "Eigenlijk zijn de meeste levens gewoon saai", aldus Martin.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Martin Koolhoven</em> in <em>Shownieuws</em> over <em>PATTY</em>: &quot;Eigenlijk zijn de meeste levens gewoon saai&quot; Filmregisseur Martin Koolhoven legt in Shownieuws uit dat je vanwege de wettelijk vastgelegde vrijheid van expressie heel ver mag gaan. Naar aanleiding van de nieuwe serie PATTY over het leven van Patty Brard, kan hij zich voorstellen dat er mensen zijn die met hun personages in de serie niet blij zijn. Maar dat er met de waarheid 'gespeeld' wordt is niet zo gek. "Eigenlijk zijn de meeste levens gewoon saai", aldus Martin. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: nieuwe romantische dramaserie One Day megapopulair op Netflix (video) Bekijk deze video » Shownieuws: oud-minnares Theo Maassen Angela maakt podcast over vermeend huiselijk geweld Bekijk deze video » Kijkers over nieuwe Videolandproductie PATTY raken niet uitgetwitterd op X: "Heerlijke serie" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's