In Steenrijk, Straatarm gaan Bas en Anna boodschappen doen: "Wat zijn toetjes duur"

In Steenrijk, Straatarm gaan Bas en Anna boodschappen doen: "Wat zijn toetjes duur"

In Steenrijk, Straatarm vindt Kelly Postma het moeilijk om een tasje voor zichzelf te kopen want de kinderen verwennen staat voorop. Je kunt nu eindelijk een keer 'Ja' zeggen en dat maakt haar enorm gelukkig!

Boodschappen
Ondertussen ondergaan Bas en Anna de beproeving van het boodschappen doen met een zeer beperkt budget. "Wat zijn toetjes duur" roept Anna uit. Het is een kwestie van passen en meten ondervindt het ondernemerskoppel. Want er bestaat geen chocola voor 9 cent. Het is dan gezonder om voor kipfilet te kiezen.

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder

In <em>Steenrijk, Straatarm</em> gaan Bas en Anna boodschappen doen: &quot;Wat zijn toetjes duur&quot; In Steenrijk, Straatarm vindt Kelly Postma het moeilijk om een tasje voor zichzelf te kopen want de kinderen verwennen staat voorop. Je kunt nu eindelijk een keer 'Ja' zeggen en dat maakt haar enorm gelukkig! BoodschappenOndertussen ondergaan Bas en Anna de beproeving van het boodschappen doen met een zeer beperkt budget. "Wat zijn toetjes duur" roept Anna uit. Het is een kwestie van passen en meten ondervindt het ondernemerskoppel. Want er bestaat geen chocola voor 9 cent. Het is dan gezonder om voor kipfilet te kiezen. Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: grote walging bij aantreffen vieze kattenbak in rijtjeshuis (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Nick uit Ex on the Beach drinkt absoluut géén water uit kraan Bekijk deze video » In Steenrijk, Straatarm wordt ruilwoning opgeknapt tot grote verrassing van Angelique en Kayro Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's