In Steenrijk, Straatarm wordt ruilwoning opgeknapt tot grote verrassing van Angelique en Kayro

In Steenrijk, Straatarm wordt ruilwoning opgeknapt tot grote verrassing van Angelique en Kayro

Donderdag 15 februari om 10:21

In Steenrijk, Straatarm krijgen Alice en Kevin wat achtergrondinformatie over Angelique en haar situatie. Ze zijn nog steeds onder de indruk van de armoedige slaapkamer boven.

Verrassing
Ze hebben het plan opgevat om met hulp van Alices vader en oom de woning van Angelique en Kayro flink op te knappen. Dat haar vader er op deze manier kan zijn voor Kayro doet Alice veel en zij schiet weer in tranen. Zo staat bij terugkomst de alleenstaande moeder en zoon een grote verrassing te wachten.

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder

In <em>Steenrijk, Straatarm</em> wordt ruilwoning opgeknapt tot grote verrassing van Angelique en Kayro In Steenrijk, Straatarm krijgen Alice en Kevin wat achtergrondinformatie over Angelique en haar situatie. Ze zijn nog steeds onder de indruk van de armoedige slaapkamer boven. VerrassingZe hebben het plan opgevat om met hulp van Alices vader en oom de woning van Angelique en Kayro flink op te knappen. Dat haar vader er op deze manier kan zijn voor Kayro doet Alice veel en zij schiet weer in tranen. Zo staat bij terugkomst de alleenstaande moeder en zoon een grote verrassing te wachten. Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder Bekijk ook Deborah in Steenrijk, Straatarm over toestand van ruilwoning: "Ja, dat vind ik wel heftig" Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: grote walging bij aantreffen vieze kattenbak in rijtjeshuis (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: tranen schieten Alice in de ogen bij aanblik armoedige slaapkamer Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's