Steenrijk, Straatarm: grote walging bij aantreffen vieze kattenbak in rijtjeshuis (video)

Steenrijk, Straatarm: grote walging bij aantreffen vieze kattenbak in rijtjeshuis (video)

Woensdag 24 januari om 20:43

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: grote walging bij aantreffen vieze kattenbak in rijtjeshuis (video) In Steenrijk, Straatarm ruilen de Belgische Mattheus en Deborah hun luxe leventje met dat van alleenstaande moeder Danny. 'Dat was even pittig, alsof het een grote schijtaanval was van die katten.' Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven. Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Rijk gezin valt van ene in andere verbazing in Steenrijk, Straatarm: "Het is een beetje duur" Bekijk deze video » Married At First Sight-deelnemer Mark verricht heldendaad; redt pensionhond (video) Bekijk deze video » Deborah in Steenrijk, Straatarm over toestand van ruilwoning: "Ja, dat vind ik wel heftig" Bekijk deze video »
TV :

In Steenrijk, Straatarm ruilen de Belgische Mattheus en Deborah hun luxe leventje met dat van alleenstaande moeder Danny. 'Dat was even pittig, alsof het een grote schijtaanval was van die katten.'

Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hierboven.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's