Je zal het maar hebben: Flores heeft persoonlijkheidsstoornis en ziet moordenaar in spiegel

Je zal het maar hebben: Flores heeft persoonlijkheidsstoornis en ziet moordenaar in spiegel

<em>Je zal het maar hebben</em>: Flores heeft persoonlijkheidsstoornis en ziet moordenaar in spiegel In Je zal het maar hebben vertelt Flores meer over haar persoonlijkheidsstoornis. Met haar ene oog ziet ze de realiteit en met haar andere oog een fantasiewereld. Dat wordt bijvoorbeeld duidelijk als ze in de spiegel kijkt. “Ik zie mezelf maar mijn gedachten zijn heel anders.” Volgens haar bestaat de mogelijkheid dat ze in de spiegel een persoon ziet die haar al haar hele leven nadoet en denkt: “Dit is het einde, nu ga ik haar gewoon vermoorden.” Bekijk de beelden van Je zal het maar hebben hieronder. Je zal het maar hebben is elke woensdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Nieuw seizoen Je zal het maar hebben start woensdag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Je zal het maar hebben: Emma trotseert net als Jules stormbaan met één arm Bekijk deze video »

In Je zal het maar hebben vertelt Flores meer over haar persoonlijkheidsstoornis. Met haar ene oog ziet ze de realiteit en met haar andere oog een fantasiewereld. Dat wordt bijvoorbeeld duidelijk als ze in de spiegel kijkt. “Ik zie mezelf maar mijn gedachten zijn heel anders.” Volgens haar bestaat de mogelijkheid dat ze in de spiegel een persoon ziet die haar al haar hele leven nadoet en denkt: “Dit is het einde, nu ga ik haar gewoon vermoorden.”

Bekijk de beelden van Je zal het maar hebben hieronder.

Je zal het maar hebben is elke woensdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's