Je zal het maar hebben: Emma trotseert net als Jules stormbaan met één arm

Je zal het maar hebben: Emma trotseert net als Jules stormbaan met één arm

<em>Je zal het maar hebben</em>: Emma trotseert net als Jules stormbaan met één arm In Je zal het maar hebben volgt Emma een aantal inspirerende jongeren met een zeldzame ziekte of aandoening. Deze keer trekt ze op met Jules, die tijdens een oefening in Afghanistan door een schotwond zijn arm kwijtraakte. Jules laat zich niet tegenhouden door zijn beperking en wil dezelfde behandeling krijgen als zijn mede-militairen. Emma gaat daarom de uitdaging aan en gaat samen met Jules de stormbaan op. En aangezien Jules maar één arm heeft, laat Emma één arm intapen… Bekijk de beelden van Je zal het maar hebben hieronder. Je zal het maar hebben is elke woensdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Je zal het maar hebben: bijna blinde Thomas wint met fotograferen van Jurre Bekijk deze video » Dinsdag in laatste Je zal het maar hebben: spreekt Marie-Claire vloeiend Russisch? Bekijk deze video » Nieuw seizoen Je zal het maar hebben start woensdag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Maandag 19 februari om 15:14

In Je zal het maar hebben volgt Emma een aantal inspirerende jongeren met een zeldzame ziekte of aandoening. Deze keer trekt ze op met Jules, die tijdens een oefening in Afghanistan door een schotwond zijn arm kwijtraakte. Jules laat zich niet tegenhouden door zijn beperking en wil dezelfde behandeling krijgen als zijn mede-militairen. Emma gaat daarom de uitdaging aan en gaat samen met Jules de stormbaan op. En aangezien Jules maar één arm heeft, laat Emma één arm intapen…

Bekijk de beelden van Je zal het maar hebben hieronder.

Je zal het maar hebben is elke woensdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's