Hilariteit in Big Brother: er zitten drie Ashleys op de bank, wie mag blijven?

Hilariteit in Big Brother: er zitten drie Ashleys op de bank, wie mag blijven?

Hilariteit in <em>Big Brother</em>: er zitten drie Ashleys op de bank, wie mag blijven? In Big Brother is het geen verrassing als Ashley op de bank zit. Ze was al verschillende keren genomineerd en ze werd zelfs naar huis gestuurd. Toch keerde ze terug in het huis van Big Brother maar het ziet er toch vreemd uit als er ineens drie Ashleys op de bank zitten. En het is de grote vraag, wie mag er blijven? Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Ashley, Tom en andere bewoners in Big Brother huis: hoe populair zijn zij op X? Bekijk deze video » 'Nieuwe bewoonster' steelt de show in Big Brother: Queen Heisa Jynx! Bekijk deze video » Big Brother: Basiri moet vertrekken en blikt terug op zijn moeilijke momenten Bekijk deze video »

In Big Brother is het geen verrassing als Ashley op de bank zit. Ze was al verschillende keren genomineerd en ze werd zelfs naar huis gestuurd. Toch keerde ze terug in het huis van Big Brother maar het ziet er toch vreemd uit als er ineens drie Ashleys op de bank zitten. En het is de grote vraag, wie mag er blijven?

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's