'Nieuwe bewoonster' steelt de show in Big Brother: Queen Heisa Jynx!

'Nieuwe bewoonster' steelt de show in Big Brother: Queen Heisa Jynx!

'Nieuwe bewoonster' steelt de show in <em>Big Brother</em>: Queen Heisa Jynx! In Big Brother staat een heuse catwalk en daar hoort natuurlijk een spectaculaire show bij. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een ‘nieuwe bewoonster’ voorgesteld. Queen Heisa Jynx, het alterego van Jimmy, zet de boel op stelten en steelt de show. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Big Brother: Basiri is helemaal van slag door een aardappel Bekijk deze video » Emotionele Nouchka over exit Big Brother: ‘Dan stort je gewoon in’ Bekijk deze video » Ashley, Tom en andere bewoners in Big Brother huis: hoe populair zijn zij op X? Bekijk deze video »
Vrijdag 16 februari om 16:10

In Big Brother staat een heuse catwalk en daar hoort natuurlijk een spectaculaire show bij. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een ‘nieuwe bewoonster’ voorgesteld. Queen Heisa Jynx, het alterego van Jimmy, zet de boel op stelten en steelt de show.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's