Ashley, Tom en andere bewoners in Big Brother huis: hoe populair zijn zij op X?

Ashley, Tom en andere bewoners in Big Brother huis: hoe populair zijn zij op X?

Ashley, Tom en andere bewoners in <em>Big Brother</em> huis: hoe populair zijn zij op X? Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Zie boven een fragment uit Big Brother waarin Karen en Ashley zich verstoppen voor Tom Nadat Ashley voor de derde keer terugkeert in het Big Brotherhuis, is het duidelijk dat zij een sterke kandidaat is waar rekening mee gehouden moet worden. Karen is dolgelukkig dat haar vriendin het toch weer gered heeft. Wat vinden de kijkers van Ashley en andere bewoners? Bekijk hieronder een greep uit de reacties op X o.a. van oud-kandidate Ariana: Na alles nog steeds team Ashley! Natuurlijk heeft ze minpunten, maar daarnaast wat een topper! #Bigbrothernlbe— AZ? (@Ladybosss94) February 13, 2024 Wensput.. werd Tom nog afgebrand dat hij durfde zweren op zijn zoontje.. Sindsdien het hele huis: Ik zweer op allesIk zweer op alles wat me lief is Ik zweer op alles ik zweer op alles Ro net nog twee keren in 1 minuut.. #bigbrothernlbe— Noelle de Wit ?‍♀️ Greenwitch ??? ?????? (@NoelledeWit1) February 13, 2024 Het is crazy dat Doriana nu ook denkt dat zij in het groepje van de publieksfavorieten zit, omdat toen zij in het huis ging Ronahi nummer 1 was #bigbrothernlbe— bigbroblematic (@BigBroplematic) February 13, 2024 Tyron en Ronahi vinden dat Ashley zwaar door de mand gevallen is door hoe ze zich nu gedraagt. #bigbrother #bigbrothernlbe #bigbrother2024 https://t.co/jhchApHum0— Big Brother Nederland (@bigbrother_NLBE) February 13, 2024 Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Bekijk ook Bekijk beelden Basiri uit Big Brother: spierbundel was 40 kilo zwaarder Bekijk deze video » Big Brother: Basiri is helemaal van slag door een aardappel Bekijk deze video » Emotionele Nouchka over exit Big Brother: ‘Dan stort je gewoon in’ Bekijk deze video »
Dinsdag 13 februari om 14:42

Zie boven een fragment uit Big Brother waarin Karen en Ashley zich verstoppen voor Tom

Nadat Ashley voor de derde keer terugkeert in het Big Brotherhuis, is het duidelijk dat zij een sterke kandidaat is waar rekening mee gehouden moet worden. Karen is dolgelukkig dat haar vriendin het toch weer gered heeft. Wat vinden de kijkers van Ashley en andere bewoners?

Bekijk hieronder een greep uit de reacties op X o.a. van oud-kandidate Ariana:

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's