We gaan er allemaal aan: hoe druk maakt Maarten van Rossem zich om nucleaire dreiging Poetin?

We gaan er allemaal aan: hoe druk maakt Maarten van Rossem zich om nucleaire dreiging Poetin?

<em>We gaan er allemaal aan</em>: hoe druk maakt Maarten van Rossem zich om nucleaire dreiging Poetin? Sinds de oorlog tussen Rusland en Oekraïne is uitgebroken maken veel mensen zich enorm veel zorgen om de nucleaire dreiging vanuit president Vladimir Poetin. Maar wat vindt Maarten van Rossem hier nou van, maakt hij zich zorgen? De historicus vertelt in We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) dat hij zich niet zo druk maakt om een eventuele kernoorlog. “Ik denk dat de kernwapens eigenlijk een hoog symbolisch karakter hebben.” Bekijk de beelden van We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) hieronder. We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Poetin spreekt met Tucker Carlson: bekijk het hele interview Bekijk deze video » Olaf Koens over interview Vladimir Poetin: 'Vreemd, lang en warrig' (video) Bekijk deze video » Weduwe Aleksej Navalny: 'Poetin is persoonlijk verantwoordelijk' (video) Bekijk deze video »

Sinds de oorlog tussen Rusland en Oekraïne is uitgebroken maken veel mensen zich enorm veel zorgen om de nucleaire dreiging vanuit president Vladimir Poetin. Maar wat vindt Maarten van Rossem hier nou van, maakt hij zich zorgen? De historicus vertelt in We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) dat hij zich niet zo druk maakt om een eventuele kernoorlog. “Ik denk dat de kernwapens eigenlijk een hoog symbolisch karakter hebben.”

Bekijk de beelden van We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) hieronder.

We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's