Poetin spreekt met Tucker Carlson: bekijk het hele interview

Poetin spreekt met Tucker Carlson: bekijk het hele interview

Vrijdag 9 februari om 08:11

Tucker Carlson, een niet onomstreden Amerikaanse presentator, kreeg afgelopen week voor elkaar wat geen enkele Westerse journalist de afgelopen jaren voor elkaar kreeg: een één-op-één interview met de Russische president Vladimir Poetin.

'Hoe kan de oorlog eindigen?'
Het gesprek, dat plaatsvond in het Kremlin (Moskou) gaat vooral over de oorlog in Oekraïne: 'Hoe die startte, wat er momenteel gebeurt en hoe die volgens Poetin zou kunnen eindigen', aldus Carlson.

Het hele interview kun je hieronder bekijken op X. Elon Musk, die het platform bezit, heeft beloofd het gesprek er niet af te halen.

Poetin spreekt met <em>Tucker Carlson</em>: bekijk het hele interview Tucker Carlson, een niet onomstreden Amerikaanse presentator, kreeg afgelopen week voor elkaar wat geen enkele Westerse journalist de afgelopen jaren voor elkaar kreeg: een één-op-één interview met de Russische president Vladimir Poetin. 'Hoe kan de oorlog eindigen?'Het gesprek, dat plaatsvond in het Kremlin (Moskou) gaat vooral over de oorlog in Oekraïne: 'Hoe die startte, wat er momenteel gebeurt en hoe die volgens Poetin zou kunnen eindigen', aldus Carlson. Het hele interview kun je hieronder bekijken op X. Elon Musk, die het platform bezit, heeft beloofd het gesprek er niet af te halen.
Nieuws :
Poetin spreekt met Tucker Carlson: bekijk het hele interview

Actuele video's

Meer actuele video's