Weduwe Aleksej Navalny: 'Poetin is persoonlijk verantwoordelijk' (video)

Weduwe Aleksej Navalny: 'Poetin is persoonlijk verantwoordelijk' (video)

Vrijdag 16 februari om 18:46

Weduwe <em>Aleksej Navalny</em>: 'Poetin is persoonlijk verantwoordelijk' (video) De weduwe van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny reageert in een persconferentie op diens overlijden. In haar speech haalde ze fel uit naar president Poetin. Ze hoopt dat alle landen 'met elkaar optrekken tegen het strenge regime van Rusland' en wijst op de persoonlijke verantwoordelijkheid die Poetin heeft voor dergelijke verschrikkelijke daden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Minister Bruins Slot reageert op dood Aleksej Navalny: 'Het is verschrikkelijk' (video) Bekijk deze video » Laatste beelden Aleksej Navalny: maakte gisteren nog grapjes tijdens rechtszaak (video) Bekijk deze video » Mark Rutte over dood Navalny: 'Ongekende bruutheid van Russisch regime' (video) Bekijk deze video »
TV :
Weduwe Aleksej Navalny: 'Poetin is persoonlijk verantwoordelijk' (video)

De weduwe van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny reageert in een persconferentie op diens overlijden. In haar speech haalde ze fel uit naar president Poetin. Ze hoopt dat alle landen 'met elkaar optrekken tegen het strenge regime van Rusland' en wijst op de persoonlijke verantwoordelijkheid die Poetin heeft voor dergelijke verschrikkelijke daden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's